Tisztelt Gyülekezeti Tagunk/ Kedves Testvérünk!

Gyülekezetünk a 2013-as, 2014-es, 2015-ös, 2016-os és 2017-es évihez hasonló módon, ez évben is szeretné megismételni
azt a segítő, közösségi összefogást, ami korábban sokunk örömére megtörténhetett. Mindenekelőtt hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, akiket Isten lelke arra indított, hogy az előző években történt felhívásunkat követően akár pénzbeli, akár természetbeni adományával, vagy a munkában való részvétel formájában hozzájárult e szeretetteljes közösségi megmozdulásunkhoz.
Az ünnepek közeledtével ismét szeretnénk csomagot vagy tűzifát ajándékozni az eddigi felméréseink alapján leghátrányosabb helyzetűekként megismert testvéreinknek, illetve más, szükséget szenvedő, kunszentmiklósi, kunbábonyi, kunadacsi és kunpeszéri embereknek, családoknak.


Amennyiben alkalmas Önnek a segítségnyújtás ilyen formában történő lehetősége, akkor az itt megjelölt időszakban tud természetbeni vagy pénzadományt bevinni a Kunszentmiklósi Református Egyházközség Lelkészi Hivatalába.

Pénzadomány felajánlásaikat szeretettel fogadjuk 2018. november12-től december 14-ig, munkanapokon 8-12 óráig a Lelkészi Hivatlban, vagy átutalással az OTP-nél vezetett 11732150 - 20004903 számú pénforgalmi számlára (számlatulajdonos: Kunszentmiklósi Református Egyházközség). A közleménybe kérjük feltétlenül írják be, hogy karácsonyi diakónia!


Tartós élelmiszer adományokat a korábbiakkal egyező módon december 3-tól december 14-ig, amit még az ünnepek előtt elszállítunk a rászorulóknak, a pénzadományokból vásárolt hasonló tételekkel együtt.


Szeretettel bíztatjuk a segítség lehetőségére, tudva, hogy „.. a jókedvű adakozót szereti az Isten.” (2 Korinthus 9. 7.)


A szeretet-megnyilvánulás lehetőségében való részvételt minden gyülekezeti tagunk, illetve adakozónk részére biztosítani szeretnénk. Ezért közzétesszük, hogy a csomag- összeállítás és - kiszállítás módjának a megbeszélési időpontja 2018. december 06. csütörtök, a bibliaóra után. Sokszorozott az öröm, ha ezekben is minél többen részt tudunk venni.
Másfelől felelősségteljesen ígérjük, hogy a beérkező összes adománnyal jó és hű sáfárként bánunk, hogy a rászorulók részére méltó módon, és Önt/ Önöket is képviselve, az ünnepek alkalmából Isten szeretetére mutassunk.
Testvéri hozzáállását előre is megköszönve, imádságainkban kérjük Isten Áldását az Ön és egész családja életére!

 

Úgy érzi, segítségre van szüksége?

lelkigondozás

Keressen bennünket!

Telefon: (76) 550 155

E-mail: kunrefmiklos@gmail.com

Közelgő események