Isten kegyelméből történelmi lehetőség nyílt arra, hogy a Református Egyház óvodai korcsoport szintjén is részt vállalhasson a keresztyén nevelésben. Ezért a lehetőségért és Isten gondviselő szeretetéért hálát adva a Kunszentmiklósi Református Egyházközség óvodát alapít azzal a céllal, hogy Jézus parancsának eleget téve megismertesse a kisgyermekeket Isten szeretetével.

Isten üdvözítő szeretetének megismerése és elfogadása Jézus szavával kezdődik:

„Engedjétek hozzám jönni a kisgyermekeket, és ne tiltsátok el tőlem őket, mert ilyeneké az Isten országa.” (Mk. 10. 14b )

Ezért az Áldás Református Óvoda Kunszentmiklós felvételt hirdet a 2022/2023 nevelési évre.

Óvodánkba hároméves, illetve a harmadik életévét a felvételétől számított fél éven belül betöltő, valamint középsős, és nagycsoportos korú gyermekek előzetes beíratási szándékát is szívesen fogadjuk, nemcsak Kunszentmiklósról, de a környező településekről is egyaránt.

Gyermeke beíratási szándékát szándéknyilatkozat kitöltésével jelezheti. Külön formanyomtatvány áll rendelkezésre az óvodáskorú, illetőleg a harmadik évüket még be nem töltött gyermekek beíratásához, ezért kérjük, a kitöltésnél figyeljenek erre! A formanyomtatványok megtalálhatók ITT.

A szándéknyilatkozat leadható (kitöltést, aláírást követően) elektronikusan e-mailen, illetve személyesen a Lelkészi Hivatalban.

E-mail cím:                      ovi@aldasovi.hu

Személyes leadás:          Lelkészi Hivatal (6090 Kunszentmiklós, Kálvin tér 3.). Tel.: (76) 550 155

A szándéknyilatkozatok leadási határideje: 2022. április 20.

A beiratkozással kapcsolatos, személyes megbeszélésre alkalmat adó szülői tájékoztatót tartunk 2022. április 21.- én 17:00 órától a Kunszentmiklósi Református Egyházközség Gyülekezeti Termében (6090 Kunszentmiklós, Kálvin tér 3.)

Óvodánkkal kapcsolatos további híreket az aldasovi.hu honlapon követhetik figyelemmel.

Úgy érzi, segítségre van szüksége?

lelkigondozás

Keressen bennünket!

Telefon: (76) 550 155

E-mail: kunrefmiklos@gmail.com

Pályázataink

Pályázataink: Orgona felújítás