Kunszentmiklósi Református Gimnázium Iskolai Alapítványa

Köszönjük a felajánlásokat és a rendszeres befizetéseket!

Kérjük, támogassa Ön is egyházközségünk által létrehozott iskolai alapítványunkat!

Adószám: 18341577-1-03 (Szja 1%)

Bankszámlaszám: 

OTP Bank 11732150-20004374

Ha "miklósi öregdiákként" szeretnéd volt iskoládat támogatni (akár anyagilag, akár más módon), kérjük, vedd fel a kapcsolatot az öregdiák szervezettel:

miklosioregdiakok@gmail.com

www.miklosioregdiakok.hu

Várjuk szeretettel megkeresésed!

 

Az Alapítványról 

Alapítványunk 1992-ben kezdte meg működését, alapítónk a Kunszentmiklósi Református Egyházközség. Az alapító okiratban rögzített célunk a kunszentmiklósi Baksay Sándor Református Gimnázium és Általános Iskola tanulói részére anyagi, erkölcsi és társadalmi segítségnyújtás. Ezt részben támogatóink adományaiból, részben a személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásából tudjuk megvalósítani. 

Az iskola működési költségeinek (fénymásolási, nyomtatási díjak, papírvásárlás) hozzájárulása mellett minden tanév végén kiosztjuk az egykori lelkipásztorunkról elnevezett díjat, a Mező-díjat, a hitéletben és hazaszeretetben példamutató magatartást tanúsító végzősök részére. A díj 20.000,- Ft pénzjutalommal jár.

Bevételünk 100%-át közhasznú célra fordítjuk, Alapítványunk gazdasági tevékenységet nem végez, a tisztségviselők díjazásban nem részesülnek. 

Az éves beszámolók és azok közhasznúsági mellékletei nyilvánosak, az elmúlt 5 évre visszamenőleg megtalálhatók a birosag.hu civil szervezetek névjegyzéke alatt.

Ambrus-Ranga Júlia

Kuratórium elnöke

Szőke Imre

Titkár

dr. Fang Simon

Kuratóriumi tag

Kaldenekker Györgyné

Kuratóriumi tag

Kreisch Mihály

Kuratóriumi tag

Vida István

Kuratóriumi tag

Túri Antal

Kuratóriumi tag

Szabályzatok

Úgy érzi, segítségre van szüksége?

lelkigondozás

Keressen bennünket!

Telefon: (76) 550 155

E-mail: kunrefmiklos@gmail.com